Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμικές ιστοσελίδες - Η λύση για την πιο αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας

 

Λίγα Λόγια για τις ιστοσελίδες και το πως τις δημιουργούμε;

Η ιστοσελίδα είναι πλέον το βασικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση. Βοηθάει για την ευκολότερη και γρηγορότερη προβολή της επιχείρησής σας. Πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να βρούμε αυτό που ζητάμε είναι το διαδίκτυο. Έτσι είναι σχεδόν μονόδρομος για το που θα βρουν την επιχείρηση σας, με τους σύγχρονους τρόπους αναζήτησης. Μέσα από την ιστοσελίδα μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση σας, το προφίλ σας, τα προϊόντα σας, να έχετε μια άμεση επαφή με τον πελάτη, να σας ρωτάει, να του απαντάτε και πολλές ακόμα δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ή να απαιτεί ή κάθε επιχείρηση.

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα δυνατό κομμάτι της pc-webservices και πριν την δημιουργία της αναλύουμε όλα τα προβλήματα και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης με χαρτί και μολύβι και μετά ξεκινάμε την υλοποίηση του έργου. Έτσι είμαστε σίγουροι πως όλα αυτά που θέλουμε να προβάλουμε θα βγουν στο διαδίκτυο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε ικανοποιητικές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Σεβόμαστε ότι η ιστοσελίδα για εσάς είναι επένδυση και σημαντικό εργαλείο για τη δουλειά σας. Δημιουργούμε εντυπωσιακά sites με δυναμικό χαρακτήρα, απλά και όχι κουραστικά στην ανάγνωση τους ώστε να είναι ευχάριστα κατά την περιήγηση. Κάθε νέο έργο για εμάς είναι πρόκληση και η ομάδα μας δουλεύει σκληρά. Έτσι το αποτέλεσμα πέρα των προσδοκιών σας.

Τι Είναι Η Δυναμική Ιστοσελίδα;

Δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται η ιστοσελίδα που η σωστή λειτουργία της και το περιεχόμενο της, μεταβάλλονται από κάποιο σύστημα διαχείρισης το οποίο είναι εγκατεστημένο στον εξυπηρετητή (server) και ο χρήστης του διαδικτύου μπορεί να αλληλεπιδράσει με αυτό. Για τη λειτουργία της απαιτείται και η χρήση βάσης δεδομένων στην οποία καταχωρούνται διάφορα δεδομένα της ιστοσελίδας καθώς και τα στοιχεία των χρηστών που είναι μέλη σε αυτήν. Το περιεχόμενο της δυναμικής ιστοσελίδας μπορεί να είναι διαφορετικό ανά χρήστη που εισέρχεται σε αυτήν, εφόσον απαιτείται από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και δοθούν τα κατάλληλα δικαιώματα (permissions) από το διαχειριστή στον κάθε χρήστη - επισκέπτη.

Γιατί Να Επιλέξω Δυναμική Ιστοσελίδα;

Η δυναμική ιστοσελίδα είναι η καλύτερη και πιο διαδεδομένη για την εποχή μας επιλογή για πολλούς λόγους. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τους πιο βασικούς.

  • Ιστοσελίδα φιλική στις μηχανές αναζήτησης
  • Τροποποίηση και συντήρηση της ιστοσελίδας από χρήστη που έχει βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ, χωρίς να γνωρίζει γλώσσες προγραμματισμού και να γράφει κώδικα
  • Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον προς τους επισκέπτες
  • Έλεγχος επισκεπτών και στατιστικές πληροφορίες για την επίσκεψη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας

 

Πόσο Κοστίζει Και Από Τι Εξαρτάται Το Κόστος;

Το κόστος για την κατασκευή της δυναμικής ιστοσελίδας είναι σίγουρα μεγαλύτερο από μία στατική. Οι τιμές ξεκινούν από 350€ + Φ.Π.Α. 24% για μια ιστοσελίδα απλή, για απλή παρουσίαση της επιχείρησης και ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, τις εφαρμογές που θα χρειαστούν για αυτή καθώς και το template που θα χρησιμοποιήσουμε το κόστος μεταβάλλεται.